Inimesed koguvad Kose valla vanahärra toetuseks raha

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Kanal 2 uudistetoimetusega on ühendust võtnud hulk inimesi, kes soovivad aidata 85-aastast Kose valla meest Gustavit, kelle koju tungisid nädala jooksul kaks korda röövlid ja viisid talt kõik säästud.

Ka muidu ükskõikseks kirutud noorem põlvkond alustas internetikeskkonnas Orkut küttepuude ostmiseks raha kogumist, vahendas Reporter.ee videolõik.

Abipakkujad on pöördunud ka Kose vallavalitsuse poole.

«Paljud inimesed on minu poole ka pöördunud ja öelnud, et nad tahaksid tulla teda aitama ja tahaksid talle midagi tuua, aga paraku me ei tohi isegi öelda, kus ta elab,» rääkis Kose valla sotsiaalnõunik Merike Pihla.

Pihla sõnul aitavad vanahärrat juba head naabrid ning küttepuid on pakutud nii palju, et sellest jätkuks mitmeks aastaks.

Tema hinnangul ei ole toetajatel mõistlik raha valla arvele või Gustavi enda arvele kanda.

Küll aga avas loomakaitse selts vanahärra toetuseks korjanduse. Raha Gustavile saab annetada Eesti Loomakaitse Seltsi arvele 10 22 008 444 20 14, selgituseks tuleks kirjutada «Gustavile»

Röövlid viisid ontlikult vanahärralt ära ligi 60 000 krooni, mida mees oli kogunud lähedalasuvas alevikus tagasihoidliku korteri ostmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles