Kommer: meie vaated Pikaroga võivad kattuda

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asso Kommer.
Asso Kommer. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Asso Kommeri sõnul pole tal raske Koit Pikaroga ühte parteisse kuuluda, kui nende poliitikavaated kattuvad.

«Peale Koit Pikaro on erakonnas veel 9000 inimest. See ei saa olla takistus, kui nende seas on mõni, kellega on isiklik konflikt,» põhjendas Kommer.

«Tema (Pikaro – toim.) pahameel on täiesti mõistetav, kuid see ei tähenda, et meie poliitilised vaated ei või kattuda.»

Kommentaariks Ain Seppiku väitele, et erakonna juhatus tõenäoliselt Kommeri avaldust erakonnaga liitumiseks ei rahulda, viitas Kommer Pärnu keskerakondlastega saavutatud kokkuleppele.

Tema sõnul lubasid kohalikud keskerakondlased talle ja ta kahele Pärnu linnavolikogu fraktsioonikaaslasele, et nad võetakse koos erakonda vastu, ja tema lähtub sellest teadmisest.

Küsimusele, et mis juhtub siis, kui selgub, et erakonna juhatus tema avaldust siiski läbi ei lase, vastas Kommer: «Seda vaatame siis.»

Endine kurikuulus jäägrikompanii juht Asso Kommer andis eile sisse avalduse astuda Keskerakonda, kuhu kuulub ka Koit Pikaro ehk mees, kellele ta 1993. aasta hilissügisel mitu kuuli jalga lasi.

Pikaro teatas Kommeri otsusest kuuldes, et tema põhimõtteliselt kurjategijatega ühte  erakonda ei kuulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles