Toomas H. Liiv – 90. aastate tipptegija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kunagises Noorte Hääles ja hilisemas Päevalehes ajakirjanikuna töötanud Toomas H. Liiv sai kõigest 19-aastasena endise Pühapäevalehe peatoimetajaks ja lahkus ametist seitse aastat hiljem, et minna tööle reklaamifirmasse Inorek & Grey.

Liiv sai üheksakümnendate aastate alguses tuntuks kuulsate välismaalastega tehtud intervjuudega, mis aastal 1994 ilmusid raamatus «Elu ja inimesed».

Ajakirjandusest pärit hea maine rikkus Liiv ära dirigent Eri Klasi memuaaride väljaandmisega, mille jaoks ta küsis sponsoritelt raha, kuid raamatut valmis ei saanud.

1999. aastal kirjutas Eesti Ekspress loo sellest, kuidas Liiv läbi põles, antidepressantide mõju alla sattus, jooma hakkas ja lõpuks nii oma karjääri hävitas.

Viimastel aastatel on Liiv avalikkuse huviorbiidist kõrvale hoidnud, tegeledes eri firmade egiidi all reklaamitööga. Samuti on ta sõitnud ringi mööda maailma eksootilisi paiku, mille kohta on kirjutanud mitmeid reisikirju eri meediaväljaannetes. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles