Epeevehkleja Irina Embrich liitus Keskerakonnaga

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epeevehkleja Irina Embrich.
Epeevehkleja Irina Embrich. Foto: Raigo Pajula.

Keskerakonna juhatus võttis erakonda vastu epeevehkleja Irina Embrichi, kes on valitud Eesti 2007. aasta parimaks naissportlaseks.

«Vaatamata sellele, et riigivalitsus ühena esimestest eelarvekärbetest võttis linnadelt ja valdadelt raha ära spordi toetamiseks, on Tallinna linn ikka leidnud võimalusi rahva- ja tippspordi rahastamiseks,» ütles Embrich. «Ma tahan anda oma panuse, et see jätkuks ka pärast kohalikke valimisi,» vahendas tema sõnu Keskerakonna pressiesindaja.

Embrichi sõnul on professionaalse spordi kõrval tähtis töö noortega ja nendele sportimise võimaluste loomine. «See aitab paljud lapsed tänavalt eemale hoida,» märkis ta.

Aastal 2002 võitis Irina Embrich naiskondliku hõbemedali maailmameistrivõistlustel ja 2003. aastal Euroopa meistrivõistlustel.

Aastal 2006 võitis ta maailmameistrivõistlustel individuaalse hõbemedali.

2007. aastal võitis ta pronksmedali nii Euroopa meistrivõistlustel kui ka maailmameistrivõistlustel ning sai Eesti meistrivõistlustel kuldmedali.

Irina Embrich valiti Eesti 2007. aasta parimaks naissportlaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles