Annetajad kingivad eakale rööviohvrile sooja ahju

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühikese aja jooksul kaks korda röövlite ohvriks langenud eakas harjumaalane Gustav.
Lühikese aja jooksul kaks korda röövlite ohvriks langenud eakas harjumaalane Gustav. Foto: Mihkel Maripuu

Röövlite käest kaks korda peksa saanud ja ligi 60 000 kroonist ilma jäänud Harjumaa pensionär Gustav saab tänu heade inimeste annetustele majja sooja ahju ja tugeva ukse.


Eesti Loomakaitse Seltsi kogutud eraisikute annetuste tulemusena kogunes loomakaitsjate pangaarvele nädala ajaga ligi 21 000 krooni, kirutab Risto Berendson ajalehes Postimees.

Seltsi juhatuse liikme Heiki Valneri sõnul on neil kavas selle raha eest korraldada 85-aastase Gustavi kodumajas vana ahju remont.

«Praegu kütab ta toas sooja saamiseks sisuliselt otse korstnasse,» ütles Valner. «Seal on vaja lõõrid puhastada ja veel muud kohendada ning siis hakkab ahi palju rohkem sooja andma.»

Valla sotsiaalnõunik Merike Pihla ütles nädala alguses Postimehele, et pärast Gustavi kuriteo ohvriks langemist meedias ilmunud lugusid pakkusid mitmed inimesed omalt poolt hädalisele küttepuid ja nüüd tuleb lihtsalt ühe pakkuja kasuks otsustada.

Loe lähemalt Postimehe paberlehest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles