Reforminoored häirisid Keskerakonna pensionäride piketti

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reforminoored käisid Keskerakonna seenioride pensionipiketti rikastamas.
Reforminoored käisid Keskerakonna seenioride pensionipiketti rikastamas. Foto: Toomas Huik

Täna hommikul sotsiaalministeeriumi ees pensionide vähendamise vastu pikettinud Keskerakonna Seeniorite Kogu liikmed väitsid, et nende meeleavaldust häirisid reforminoored.

Pikettijad olid mures kuulujuttude pärast, nagu plaaniks valitsus kohe pärast 18. oktoobri kohalikke valimisi pensione vähendada. Sotsiaalminister Hanno Pevkur kinnitas neile, et pensione ei kärbita ka pärast valimisi, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Igaühel on õigus koguneda, igaühel on õigus oma arvamusi ja mõtteid välja öelda. Nii palju, kui mina siia kogunenud pensionäridega suhtlesin, siis nad toetavad seda, et valitsus peab õigeks pensione mitte kärpida,» rääkis sotsiaalminister. «Eurot on võimalik saavutada ka ilma selleta, et me pensionäride või laste pealt kokku hoiaksime.»

Meeleavaldusele kutsuti kohale ka politsei, sest väidetavalt ei olnud reforminoorte loosungid vastavuses ürituse mõttega. Samas kedagi politseiautosse ei topitud ning kõik lõppes rahumeelselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles