«Hajameelselt abielus» alustab uut hooaega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaalis «Hajameelselt abielus» on peategelaste rollis Andrus Vaarik ja Merle Palmiste
Seriaalis «Hajameelselt abielus» on peategelaste rollis Andrus Vaarik ja Merle Palmiste Foto: Teet Malsroos/ SL Õhtuleht

6. oktoobril alustab taas Eesti Televisioon ekraanil «Hajameelselt abielus».

Tegelastest jätkavad varem insenerina leiba teeninud pereisa Raivo Baum (Andrus Vaarik), tema kaunis abikaasa Vilve Baum (Merle Palmiste), nende maskuliinne tütra Sirli Baum (Liisa Aibel), Vilve isa Harald-Endel Baum (Jüri Vlassov) ja veidi rumal, natukene naiivne kuid ülimalt abivalmis perepoja Keni pruut Britta Kenapea (Harriet Toompere). Samuti jätkavad Üllar Saaremäe ja Tiit Sukk I Peetri ja II Peetri rollides.

Produtsent Tarmo Kiviväli sõnul toob sügis Baumide ellu mitmeid muutusi. Näiteks viibib Baumide rahuvalvajast poeg Ken kriisikoldes ning temast kuuleb vaid telefoni või interneti vahendusel ning Britta tuleb lagedale šokeeriva uudisega.

Lisaks Baumide perele astub igas seerias üles ka tuntud ühiskonna- või kultuuritegelane, kes on seatud kummastavatesse rolli ning ei kehasta seega iseennast.

Esimeses osas astub läbi telekokana tuntust kogunud Vladislav Koržets. Külalisteks on ka räppar Genka kollektiivist Toe Tag, korvpallur Rauno Pehka ja teised.

«Hajameelselt abielus» on lavastanud Tõnu Oja, režissöör on Indrek Simm, stsenaariumi on kirjutanud Villu Kangur ja Gert Kiiler, tootja Umberto Productions.

Muutunud on ka eetriaeg. «Hajameelselt abielus» on nüüd eetris reedeti kell 20.35 Eesti Televisioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles