Patraili viskas Meistrite liiga kvalifikatsioonis viis väravat

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail
Mait Patrail Foto: Sille Annuk

Mait Patraili koduklubi Kadetten Handball alistas käsipalli Euroopa Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri esimeses voorus Saksamaa tippklubi TBV Lemgo 30:29, eestlase arvele jäi viis väravat.


Kadetteni eest tegi Islandi koondise väravavaht  Björgvin Gustavsson koguni 22 tõrjet. Võitjate resultatiivseim oli  Šveitsi koondise paremäär Manuel Liniger kaheksa tabamusega, Serbia koondise paremsisemine Aleksandar Stojanovic lisas kuus väravat, vahendab hckehra.ee.



Saksalaste edukaim oli koondise mängujuht Micheal Kraus kuue tabamusega.



Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiri Q-alagruppi kuuluvad lisaks Šveitsi hõbedameeskonnale Kadettenile ja Lemgole ka hispaanlaste Reale Ademar ning sloveenlaste Celje Pivovarna Lasko.



Hispaanias Leoni linnas aset leidval turniiril alistas kodumeeskond Ademar eile Celje 26:25.



Täna kohtub Patraili klubi Kadetten Ademari ning homme Celjega.



Tänavu oli võimalus Euroopa Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril osaleda ka Eesti meistril HC Kehral, kes sellest võimalusest loobus ning mängib hoopis EHF-karikaturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles