Lääne-Tallinna keskhaigla otsib uuele kliinikule juhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Tallinna keskhaigla juht Boris Kirt.
Lääne-Tallinna keskhaigla juht Boris Kirt. Foto: Toomas Huik

Lääne-Tallinna keskhaigla kuulutab välja konkursi kirurgia- ja intensiivravikliiniku juhataja leidmiseks. Konkurss kestab 30. oktoobrini.


«Praeguses tervishoiu rahastamise pidevalt vähenevas olukorras otsime uuele kliinikule väga võimekat juhti, et oleksime suutelised patsiente kõige kaasaegsemal tasemel ravima,» ütles Lääne-Tallinna keskhaigla juhatuse esimees Boris Kirt.

Lisaks erialastele nõudmistele oodatakse uue kliiniku juhataja kandidaadilt suunatust meeskonnatööle, suutlikkust luua personali erialast arengut soodustav tööõhkkond, arstliku järelkasvu tagamist ning kliiniku töö planeerimist kokkulepitud eesmärkide saavutamiseks. Kandidaatidel palutakse esitada omapoolne nägemus kirurgia- ja intensiivravikliiniku arendamisest tänapäevaseks raviasutuseks.

Kirurgia- ja intensiivravikliinik moodustati 2009. aasta juunis kahe seni eraldi toiminud kliiniku põhjal. Selle aasta suvel toimunud konkursiga uuele kliinikule juhti ei leitud, kuna konkursi aeg oli liiga lühike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles