Eesti spaad meelitavad Vene kliente muusikatippude abil

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Illustratsioon: Artur Sadovski

Eesti spaad tahavad võita endale senisest rohkem Vene turiste ning selleks on ettevõtjad kaasanud meie tipplaulja Anne Veski ning ansambli Urban Symphony.

Vähe on Venemaal nii tuntud eestlasi kui Anne Veski, kes katsub nüüd murda osade venelaste seas pronksöö järel tekkinud hirme, teatas ERR Uudised. «Kes on korra käinud - mul on endal palju tuttavaid, kes on esimest korda käinud, need on ka käima jäänud, nii et seda esimest hirmu võib-olla tõesti tuleb mõne juures murda,» ütles ta «Aktuaalsele kaamerale».

Negatiivse kuvandi paikamine on raske, aga siiski võimalik - ajakirja Cosmopolitan Beauty ajakirjanik Olga Karasjova arvates on need sündmused ära silutud.

«Usun, et sellest ei saa ettekäänet, et ka näiteks poliitiliselt teadlikud venelased väljendaksid oma halvakspanu Eestisse või ei tahaks sinna sõita,» rääkis Karasjova.

Paraku seisab peale pronksöö turistide teel teisigi takistusi, eeskätt tohutud piirijärjekorrad.

Praegu jääb Vene turistide hulk Eesti spaades vaid viie protsendi kanti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles