Mõrvatud miljonäri Eestist pärit lesk jäi vahi alla

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Salonen kardab, et Venemaa paneb ta vangi ja nii sureb ta idapiiri taga.
Paavo Salonen kardab, et Venemaa paneb ta vangi ja nii sureb ta idapiiri taga. Foto: Liis Treimann

Rootsi kohus andis loa jätta vähemalt kaheks nädalaks vahi alla oma 45-aastase naftamiljonärist abikaasa Thomase mõrva õhutamises kahtlustatav Eestist pärit Ksenia.


Kaks nädalat on prokuratuuril aega uurimistoiminguteks ja süüdistusmaterjali täpsustamiseks, kahe nädala pärast võib kohus vajadusel piirangut pikendada, kirjutab Õhtuleht.

Vahi alla võetud naisel ei ole lubatud lugeda ajalehti ega suhelda välismaailmaga. Tallinnas vahistatud kolm arvatavat kaasosalist pole veel Rootsile üle antud.

Aprillis tapetud Rootsi kütuseärimehe Thomase pärijaiks peaksid olema tema Eesti kodanikust lesk Ksenia ja paari ühine, kolmeaastane poeg.

Rootsi ärimehe mõrvas kahtlustatakse 31-aastast Arkadit, mõrvale kaasaitamises kahtlustatavana vahistati 46-aastane Zinaida ja 21-aastane Valentina. Mõrvale kaasaaitamises peeti Rootsi Kuningriigis kinni tapetu naine Ksenia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles