Politsei annab leitud esemed omavalitsustele

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare linn sai sel nädalal politseilt 13 jalgratast.
Kuressaare linn sai sel nädalal politseilt 13 jalgratast. Foto: Hille Rokk / Pärnu Postimees

Eesti politseis on hoiul üle 680 leitud eseme, leitud asju hoitakse politseis aasta, siis antakse peremeheta leiud üle kohalikele omavalitsustele.

Kuressaare linn sai sel nädalal näiteks 13 jalgratta, kolme mobiiltelefoni, kivikuju, pussnoa ja sangpommi võrra rikkamaks, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Praegusest hetkest kuuluvad nad Kuressaare linnale, eile oleksid omanikud nad siit veel kätte saanud,» rääkis Kuressaare linnavara nõunik Margo Sooäär.

Põhiline probleem, miks inimesed oma kadunud rattaid taga ei otsi, on väidetavalt see, et pole alles dokumenti, kus ratta number kirjas.

«Kui suudad kirjeldada oma ratta tunnusmärke - erinevaid asju, mille järgi see oleks tuntav, siis on võimalik see ilma dokumentideta kätte saada, aga tõend peab olema,» selgitas Kuressaare politseijaoskonna juhtivkonstaabel Meelis Juhandi.

Kui eelmisel aastal üle antud töökorras ratastega sõidavad täna ringi Kuressaare linna haljastustöötajad, siis tänavusele kraamile ei oska linnavara nõunik kohe rakendust pakkuda.

Eesti politsei koduleheküljel on võimalik erinevates politseijaoskondades hoiul oleva leitud kraamiga tutvuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles