Turvameest hammustanud vorstiröövlit ootab kohus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuvorstid
Suitsuvorstid Foto: Elmo Riig / Sakala

Tallinnas peab peagi astuma kohtu ette noor naine, kes politsei uurimisandmetel üritas tänavu kevadel Tallinnas poest vorsti näpata ning kaupluse töötajatele vahele jäädes hammustas turvameest.

Eeluurimisel kogutud andmetel pani varem korduvalt vargustega politseile vahele jäänud 24-aastane Julia järjekordse kuriteo toime 22. aprillil, kui läks kella 13.20 ajal Telliskivi tänaval asuvasse Säästumarketisse ning üritas varastada kümme latti suitsuvorsti kokku 555 krooni väärtuses. Kuritöö jäi naisel siiski lõpule viimata, kuna turvamees märkas tema tegevust.

Julia ei jätnud jonni ja juba neli tundi hiljem läks samasse kauplusesse tagasi ning seekord üritas varastada juba 13 latti suitsuvorsti. Taas sekkus turvamees, kellele naine seekord kallale tungis. Julia hammustas turvatöötajat käest ning lõi telliskiviga pähe, tekitades kannatanule füüsilist valu.

Politsei alustas Julia tegevuse uurimiseks kriminaalmenetlust, mille kohtueelse uurimise lõppedes sai ta süüdistuse röövimise katses.

Harju maakohus hakkab Julia süüasja arutama järgmise nädala teisipäeval, süüdimõistmisel ootab teda kuni 12-aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles