Kanal 2s algavad krimisari ja autosaade

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uut autosaadet juhib Urmas Vaino.
Uut autosaadet juhib Urmas Vaino. Foto: Kanal 2

Täna hilisõhtul kell 23.30 stardib Kanal 2 eetris uus autosaade «Sõidame!», homsest näeb sel kanalil kohtuekspertide tööd kajastavat sarja «Tõe jäljed». Kumbki neist pole välismaine saade, vaid toodetud just Kanal 2-le.

Teisipäeviti pärast õhtust mängufilmi eetrisse jõudva «Sõidame!» tegijate, ajakirja Auto Bild Eesti ajakirjanike sõnul erineb nende saade kõikidest teistest auto- ja liiklussaadetest, sest on ühtaegu nii praktiline kui ka meelelahutuslik. Nende kinnitusel ei saa saatest automüüjate hääletoru, vaid nad lubavad karme testisõite, eksperimente ja professionaalseid hinnanguid sõidukitele.

«Automaailmas on palju värve ja emotsioone, mida paberil on sageli raske edastada,» kommenteeris Auto Bild Eesti peatoimetaja Tõnu Tramm paljulubavat koostööd televisiooniga. Sarja hakkab juhtima ajakirja tegevtoimetaja Urmas Vaino.

Homsest näeb kolmapäevaõhtuti Kanal 2s aga uut kodumaist dokumentaalsarja «Tõe jäljed», mis peaks pakkuma põnevust kõigile kriminalistikahuvilistele. Sari avab Eesti kohtuekspertide töö telgitaguseid. Saadet teevad Margus Jõemägi, Tiiu Põld ja Ljudmilla Ljulko ehk sama meeskond, kelle käe alt tuli mõne aasta tagune «Kuritöö ja karistus».

«Tõe jäljed» keskendub tähelepanuväärsetele kuritegudele, mille lahendamisel oli otsustav roll just kohtuekspertidel.

Sarja režissööri Margus Jõemägi sõnul ei olnud kohtueksperte kaamera ette just kerge saada, kuid lõpuks nad nõustusid, sest inimestel on õigus sedavõrd jõhkratest kuritegudest rohkem teada.

Avasaates heidetakse valgust Eestit viis aastat tagasi vapustanud sarimõrvade lainele, mille peasüüdlasteks olid kurikuulsad Ustimenko ja Medvedjev. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles