Muusika hellitab emasid

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lähenev emadepäev on innustanud mitmes vanuses lauljaid ja pillimehi ette valmistama esinemisi, mille muusikalistes teemades on aukohal ema ja emadus.

Eesti Rahva Muuseum avab homme emadepäeva regilaulutoa. Ühist laulmist veavad ja juttu vestavad Terje Puistaja ja Marietta Aardam.

Pühapäeval on emade hellitamiseks kavandatud kaks kontserti.

Linnamuuseumis esinevad Ülenurme laulustuudio lapsed ja Ursel Oja ansambel ning Tartu Ülikooli aulas Tartu Poistekoor, Tartu Noortekoor, neidudekoor Kurekell ja Arsise Kellade Kooli Tartu ansambel.

Laupäeval laulavad Vanemuise kontserdimajas emadele ja vanaemadele, isadele ja vanaisadele ja lastelegi Maire Eliste laulustuudio õpilased. Teiste hulgas on laval tulevane ooperilaulja Elizabeth Paavel, Eesti Noorte Sümfooniaorkester Jüri-Ruut Kanguri juhatusel ja Jaak Jürissoni ansambel.

Seesama kaheosaline kontsert tähistab nii emadepäeva kui ka tutvustab stuudio äsja valminud CD-d «Kevade värvid». Piletid maksavad 80 krooni, alla 5-aastased pääsevad kontserdile tasuta.

Neli kontserti

• Laulutuba ERMi näitusemajas 11. mail kl 12, tasuta

• Maire Eliste laulustuudio Vanemuise kontserdimajas 12. mail kl 17

• Ülenurme muusikakooli laulustuudio Tartu linnamuuseumis 13. mail kl 14, tasuta

• Kontsert ülikooli aulas 13. mail kl 16, tasuta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles