Väikelaps sattus mänguväljakul täisroojatud karussellile

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguväljak.
Mänguväljak. Foto: Priit Simson

Kolmeaastase tüdrukutirtsu vanemaid tabas möödunud laupäeval Kuressaares Ida-Niidu lasteaia mänguväljakul ebameeldiv üllatus, kui leidsid oma võsukese karussellil inimese roojas ukerdamas.

«Hinge tegi täitsa täis,» meenutas väikese tüdrukutirtsu isa Meelis (nimi muudetud) oma enesetunnet, kui leidis tüdruku mänguväljaku keerutaja-karussellilt inimese väljaheitesse hüpanuna, kirjutas ajaleht Meie Maa.

Et seekord tüdrukuga mänguhoos midagi ebatavalist juhtus, said vanemad esiti aru lapse abiotsivast hüüdest. «Siin on mingi imelik asi, tule, emme, vaata!» oli ehmunud väike tüdruk isa meenutusel endale abi kutsunud.

Et väljaheide atraktsioonis kuulunuks mõnele koduloomale, mille pahatahtlik peremees sinna lihtsalt naljapärast visanud, Meelise sõnul kõne alla ei tule. «See pole võimalik, väljaheide oli looma kohta ikka suur,» nentis ta ja lisas naljaga pooleks, et karusid meil ju pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles