Mihkelson: Lang sai hakkama uskumatu ämbriga

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Mihkelson
Marko Mihkelson Foto: Toomas Huik

Riigikogu väliskomisjoni liikme ja Euroopa Liidu asjade komisjoni esimehe Marko Mihkelsoni hinnangul on justiitsminister Rein Langi otsus tühistada Sergei Markovi viisakeeld uskumatu ämber.

«Justiitsminister Rein Langi sammu (välisminister Paeti ettepanekul, nagu mõistan) on tõepoolest väga raske kommenteerida, sest minu arvates on tegemist ikka uskumatu ämbriga,» kirjutas Venemaa eksperdina tuntud Mihkelson oma blogis. «Head poliitilist tava rikkudes teha otsus, mille tulemus on enam kui kaheldava väärtusega? Paneb lihtsalt käsi laiutama.»

«Ja lõpptulemus pole mitte suhete leevendamine Venemaaga, mida ilmselt idee autorid soovisid ja mis üldises kontekstis on täiesti mõistetav eesmärk, vaid taas kord meile endile probleemide ja sisemiste pingete tekitamine,» lisas Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv Mihkelson. «Võidumees on aga seesama Markov ning need Venemaal, kes väga ei hooli Eestiga parematest suhetest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles