Lugejad: karistusi loomade väärkohtlemise eest peaks karmistama

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolteist kuud tagasi viskas purjus perenaine oma koera Lennu Tallinna korteri aknast välja ja loom murdis reieluu. Nüüd on reibas neljajalgne terveks saanud ning loomakaitsja Roosa Partanen viib ta oma vennale Soome.
Poolteist kuud tagasi viskas purjus perenaine oma koera Lennu Tallinna korteri aknast välja ja loom murdis reieluu. Nüüd on reibas neljajalgne terveks saanud ning loomakaitsja Roosa Partanen viib ta oma vennale Soome. Foto: Liis Treimann

Valdav osa Postimees.ee tänasele päevaküsimusele vastanud lugejatest soovib karmistada karistusi loomade väärkohtlemise eest.

Karistuste karmistamist pooldab 84,7 protsenti vastanutest. 15,3 protsenti on seisukohal, et karmistada tuleks kontrolli loomapidamiseeskirjade täitmise üle.

Kella 22.53 seisuga oli arvamust avaldanud ligi 1700 lugejat.

Eesti Loomakaitse Selts leiab, et karistused loomade väärkohtlemise eest on liiga leebed ning soovida jätab ka loomade järelevalvega tegeleva veterinaar- ja toiduameti suhtumine ja aeglane tegevus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles