Kuressaare elanikud otsivad kaitset müraterrori vastu

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Kultuurikeskuse taga parklas toimuvatest öistest lärmakatest noortekogunemistest tüdinud Uue tänava elanikud ootavad, et Kuressaare linnavalitsus koostöös politseiga müraterrorile lõpu teeks.

Klubide Diva ja Privilege juures asuvast parklast öösiti kostva müraga aastaid kimpus olnud kuressaarlased pöördusid oma kirjas linnapea Urve Tiiduse poole, kuna pole politseilt oma hinnangul piisavalt abi saanud, kirjutas Meie Maa.

Pöördumisele alla kirjutanud kaheksa linlase sõnul tekitatakse intensiivset lärmi «valjuhäälse rääkimise, sõidukite kõlaritest lähtuva madalsagedusega muusika valimatult tugeva kuulamise, pudelite lõhkumise ja autokummide «vilistamise» teel».

Suviti kostvat tümpsu ja valju pidutsemist pea iga öö, talvel reeglina iga nädalalõpp.

Linlased ei lepi sellega, et helistamise peale sõidab politsei parklast vaid korraks läbi ning «sama trall saavutab maksimumi taas poole tunni pärast».

Pöördumisele alla kirjutanud nõuavad politsei tegevuse tõhustamist, helibarjääri rajamist parkla ja kinnistute vahele ning Uuele tänavale täiendavate takistuste, nn lamavate politseinike rajamist kihutamise piiramiseks.

Tiidus usub, et politsei saab parklas peagi korra majja. «Nendega, kes bassi põhja keeravad ega mõista, et linnas elab rohkem inimesi kui see parasjagu autos istuv seltskond, tuleb asjad lihtsalt selgeks rääkida,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles