Haiglasse sattunud Moissejevi kohtuprotsess lükkus taas edasi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Moissejev.
Aleksandr Moissejev. Foto: Äripäev

Viru maakohtus ei õnnestunud ka eile alustada kohtupidamist Narva mõjuka poliitiku ja ärimehe Aleksandr Moissejev üle, sest ta viibib praegu haiglas uuringutel.


Eilseks määratud istungi algus viibis seitse minutit, sest Moissejevi advokaat Anatoli Jaroslavski ootas, kuni Kohtla-Järve kohtumajja jõuab arstitõend, milles kinnitati, et kohtualune viibib alates selle nädala teisipäeva varahommikust haiglas, kirjutab Põhjarannik.

Kaitsja lisas, et Moissejevil on tõsised terviseprobleemid, talle tehakse haiglas uuringuid ning alles pärast nende tulemusi saab selgemaks, millal ta võiks astuda kohtu ette.

Viru maakohtu istungite plaanis oli altkäemaksu andmises süüdistatava Moissejevi kriminaalasja kavas arutada alates eilsest kuni järgmise kolmapäevani. Jaroslavski sõnul on vähetõenäoline, et tema kaitsealune võiks ühelgi neist päevadest kohtuistungile ilmuda.

Moissejevi protsess lükkus edasi juba kolmandat korda. Kevadel taandas end kohtunik Jüri Sakkart, kuna prokurör Antti Aitsen esitas sellekohase taotluse, sest talle sai teatavaks, et Sakkart ja Moissejev on külalisena viibinud ühes pulmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles