Tigasson: Evelin Ilvesest on natuke kahju

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Ajakirjanik Külli-Riin Tigasson ütles, et Evelin Ilvese tähelepanujuhtimine transrasvade teemale on tervitatav, kuid ilmselt polnud ta rahul kontekstiga, kuhu ta jutt pandi.

«Minul isiklikult on selle skandaali kontekstis Evelin Ilvesest natuke kahju,» ütles ajakirjanik Külli-Riin Tigasson kommenteerides Vikerraadio saates «Rahva teenrid» ajakirjanduses sel nädalal esileedi Evelin Ilvese transrasvade-teemalise arvamusavalduse üle puhkenud poleemikat.

«Lasteaia siselisti kirja saates käitus ta nagu tavaline lapsevanem, kes tunneb võib-olla kõrgendatud muret oma lapse tervise pärast,» arutles Tigasson.

«Talle ilmselt ei meeldinud see kontekst, kuhu tema mure pandi,» kommenteeris Tigasson Evelin Ilvese reaktsiooni pärast transrasvadest rääkiva artikli ilmumist. «Tegelikult see artikkel rääkis vähem transrasvade riskidest, vaid pigem toodi sinna sisse see dimensioon, et esileedi kritiseerib kodumaist toiduainetetööstust.»

Tigasson hindab positiivselt, et esileedi transrasvade teema avalikkuse ette on toonud. «Ma pean ütlema, et minu arvates oleks meie tubli kommitööstus võinud suure osa rahast, mis meedias põletati, kulutada oma põhitoodangu arendamiseks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles