Riigikogulane Arvo Sarapuu jäi kiirustamise eest juhiloata

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Sarapuu.
Arvo Sarapuu. Foto: Toomas Huik

Politsei võttis keskerakondlasest riigikogu liikmelt Arvo Sarapuult kiiruseületamise eest üheks kuuks juhtimisõiguse, teatas Kuma raadio.

Sarapuu jäi kiiruseületamisega vahele 3. augustil Paides Tallinna tänaval, kus politsei mõõtis tema Mercedese kiiruseks 82 kilomeetrit tunnis. Maksimaalne lubatud kiirus on seal 50 km/h.

Kiirusemõõtja mõõtmisviga on kuni 7 km/h, seega ületas Sarapuu lubatud sõidukiirust vähemalt 25 km/h võrra.

Paide politseijaoskonna pressiesindaja Ülle Laasi sõnul võttis politsei mehelt septembri keskel juhtimisõiguse üheks kuuks. Sarapuu võib taas rooli istuda 17. oktoobril. Samuti määras politsei talle karistuseks rahatrahvi.

Kevadel jäi Arvo Sarapuu kiiruse ületamisega vahele Tallinna-Tartu maanteel Ussisool. Politsei fikseeris 2. märtsil Arvo Sarapuu auto kiiruseks 116 km/h, siis ületas ta lubatud sõidukiirust vähemalt 22 km/h. Toona sai Sarapuu karistuseks 2400-kroonise trahvi.

Sarapuu ütles kevadel Kuma raadiole, et trahv on tal makstud ning ta üritab tulevikus lubatud sõidukiiruse ületamisi vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles