Atonen lahkubki riigikogust

Rannar Raba
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Atonen.
Meelis Atonen. Foto: Postimees.ee

Viimastel riigikogu valimistel Viljandi- ja Järvamaal enim hääli kogunud reformierakondlane Meelis Atonen lahkub parlamendist.

Peaministripartei üheks mõjukamaks poliitikuks peetav Atonen ütles Sakalale, et kavatseb täna kella 15ks kokku kutsutud pressikonverentsil teatada parlamendiliikme kohast loobumisest ja keskendumisest tööle aktsiaseltsis Tavid.

«Olen palgaline poliitik olnud 15 aastat ja ehkki see valdkond meeldib mulle endiselt, on säde kustunud,» lausus ta. «Iga inimene vajab mõnikord värskendust ja midagi uut. Ma pole kunagi eluaegset poliitikuks olemist õigeks pidanud.»

Atonen toonitas, et Viljandi- ja Järvamaa valijad võivad ikka oma muredega tema poole pöörduda, sest esialgu jätkab ta tegevust Reformierakonna juhatuses ja on seetõttu endist viisi poliitikas.

Mees tunnetas oma sõnul, et praegu on tipp-poliitikast kõrvaletõmbumiseks eriti sobiv hetk, sest tema kaasabil üles ehitatud Reformierakonnast on saanud Eesti populaarseim ja mõjukaim erakond.

«Ükski suur protsess ei leia aset puhtalt ühe-kahe inimese tegevuse viljana, vaid ikka suurema hulga ühistööna. Mul on hea meel, et sain selles töös osaline olla ning liberaalset mõttemaailma ja isikuvabadust propageerida,» rääkis Atonen.

Asendusliikmena täidab pärast 10. veebruari riigikogus Atoneni koha Viljandi uroloog Tõnu Juul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles