Koolidirektor tegi ametnikega lambanalja

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toetust sai ka lambaliha turu-uuring.
Toetust sai ka lambaliha turu-uuring. Foto: Sille Annuk

Testimaks Kuressaare linnavalitsuse valvsust, saatis Kuressaare gümnaasiumi juht Toomas Takkis linnaametnikele kirja, milles nimetas nalja visates esimesse klassi vastuvõtu tingimuseks talle kolme lamba toomist.

Meie Maa andmetel saatis Kuressaare gümnaasiumi (KG) juht ja linnavolikogu esimees Toomas Takkis, kontrollimaks, kas linnaametnikud kirju ka läbi loevad, Kuressaare linnavalitsusele kirja, milles nimetas esimesse klassi vastuvõtu tingimuseks, et lapsevanem toob koolijuhile kolm lammast.

«Hämaral ajal, jahedas ja niiskes kliimas tuleb vaim hoida virge ning mängu ilu on ka oluline,» vastas Toomas Takkis linnavalitsusele saadetud kirja puudutavatele küsimustele.

Kuressaare abilinnapea hariduse ja kultuuri alal Argo Kirss lausus, et koolid peavad esitama linnavalitsusele kinnitamiseks 1. klassi vastuvõtu korra projekti.

Tema sõnul Kuressaare gümnaasiumi projekt kinnitati, kuid ilma lambaid puudutava osata.

«See oli humoorikas vahepala,» lisas abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles