Väinamere parvlaevaliiklus läheb esmaspäevast üle talvegraafikule

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinil Kuivastu-Virtsu sõitev parvlaev Regula.
Liinil Kuivastu-Virtsu sõitev parvlaev Regula. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Lääne-Eesti saarte ja mandri vahelised Väinamere Liinide parvlaevad lähevad alates esmaspäevast üle hõredamale talvegraafikule.

Kuivastu-Virtsu liini graafikus väheneb nädalane reiside arv sügisese graafikuga võrreldes 36 võrra, teatab Väinamere Liinid. Tööpäevadel toimub varahommikul üks ring vähem - ära jäävad väljumised Kuivastust kell 6:00 ja Virtsust kell 7:00. Nädalaringselt jäävad ära öised väljumised Kuivastust kell 1.00 ja Virtsust kell 2.00.

Rohuküla-Heltermaa liinil väheneb reiside arv 26 võrra, talvegraafikus toimub 78 reisi nädalas sügisese 104 reisi asemel. Seega kehtib valdavalt nn neljatunnine graafik, kus ühest sadamast väljub reis iga nelja tunni järel. Pühapäeva ja reede pärastlõunatel on graafik tihedam, samuti hommikuti Heltermaa suunalt.

Nii Saaremaa ja mandri kui Hiiumaa ja mandri vahelisel liinil kehtib talvegraafik kuni 4. jaanuarini. Edasised sõidugraafikud on hetkel läbirääkimiste objektiks.

Triigi-Sõru liinil kehtib sügis-talvegraafik alates 31. augustist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles