Pirital jäi kadunuks paadist muulile hüpanud mees

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Pirital jäi täna öösel kadunuks paadist muulile hüpanud mees, politsei ning päästjate käivitatud otsinguoperatsioon tulemust ei andnud.

Häirekeskus sai täna öösel kell 0.15 teate, et Pirita purjespordikeskuse juures mere ääres on kadunuks jäänud mees, ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja Postimehele.

Esialgsetel andmetel naasis seltskond hilisõhtul Aegna saarelt ning üks noormees hüppas purjespordikeskuse juures paadist muulile. Pärast seda keegi noormeest enam ei näinud.

Päästjad otsisid kadunud meest veest Pirita päästekomando paadi ning politseinikud ning politsei- ja piirivalveameti kaatriga. Pirita ja Kesklinna päästjad otsisid kadunud meest kaldalt.

Otsijad leidsid hiljem muulilt mehe rahakoti ja mobiiltelefoni, kuid meest ennast ei õnnestunud leida ei veest ega kaldalt.

Politsei ja päästjad lõpetasid otsingud kahe tunni pärast, sündmusega tegeleb edasi politsei. Praegu ei ole meest veel leitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles