Jõhvis tabati täna hommikul seitse roolijoodikut

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter koos valge huulikuga
Alkomeeter koos valge huulikuga Foto: Mihkel Maripuu

Jõhvi politseinikud tabasid täna hommikul seitse alkoholi tarvitanud autojuhti

Enne tööpäeva algust kontrollisid politseinikud pooleteise tunni jooksul Jõhvis Narva maantee lõpus ja Jõhvi-Vasknarva maantee 1. kilomeetril sõidukijuhtide kainust. Kontrolli läbis 1132 inimest, kellest seitsmel tuvastati alkoholijoove.

Jõhvi politseijaoskonna patrullivanem Martin Rist nentis, et kahjuks tabatakse esmaspäevahommikuste politseioperatsioonide käigus alati alkoholi tarvitanud juhte.

«Vastutustundetute juhtide vabandused on sarnased – joodi alkoholi ja arvati hommikuks end kaine olevat. Hea enesetunne ei tähenda aga seda, et alkohol on organismist kadunud ja võib rooli istuda ning kaasliiklejaid ohtu seada,» ütles Rist.

Nädalavahetusel tabati Jõhvi politseijaoskonna teenindataval territooriumil kaheksa alkoholi tarvitanud juhti. Neist viie joove oli piisav kriminaalmenetluse alustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles