Sadamast leitud surnukeha võib kuuluda reisilaevalt hüpanud mehele

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking XPRS
Viking XPRS Foto: Liis Treimann

Eile hommikul Tallinna sadama juurest leitud surnukeha osad võisid kuuluda mehele, kes kolm päeva varem oli hüpanud vette Viking Line’i reisilaevalt, kuid nii õnnetult, et lõi pea ära ja hukkus.

Postimehele teadaolevalt leiti pühapäeva hommikul sadamast tükkideks rebitud mehe surnukeha, mis ilmselt sai kannatada laeva sõukruvi vahele jäädes.  

Info kohaselt hüppas möödunud neljapäeval Tallinnast lahkuvalt Viking Line’i reisilaevalt üle parda mees, kes tahtis ilmselt nalja teha, kuid põrkas hoopis peaga vastu laeva tagaosas asuvat detaili ning kukkus seejärel vette. Seal jäi ta lisaks veel laeva mehhanismide vahele.

Tiheda laevaliiklusega sadamaalal ei saadud kohe samal päeval mehe surnukeha kätte. Eile hommikul leiti lõpuks osa kerest.

Viking Line’i pressiesindaja kinnitas Postimehele, et 5. septembril oli sadamas õnnetus, kus Viking XPRS reisilaeva pardalt kukkus alla mees, kuid täpsemaid detaile ta jagada ei saanud.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich märkis, et politseile teadaolevalt kukkus tõesti neljapäeval Viking Line’i laevalt mees alla, käivitunud otsingud tulemust ei andnud ning isikut ei leitud.

Kas eile sadamast tuukrite poolt kaldale toodud surnukeha kuulus samale mehele, ei saanud pressiesindaja aga kinnitada. «Kuna eile hommikul leiti sadama juurest osa surnukehast (erinevad kehaosad), siis selle järgi ei ole võimalik tuvastada, kellega on tegu,» ütles Uldrich Postimehele.

Tema sõnul tehakse praegu veel ekspertiisi, mille tulemuste selgumiseni ei ole võimalik mehe surma põhjuseid oletada. «Ekspertiisi tulemuste aja osas on hetkel raske midagi prognoosida, tõenäoliselt kulub selleks rohkem kui nädal,» lisas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles