Kaitsevägi avab Tapal tehnopargi

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe üksuste transpordivahendite ning relvastuse hooldamiseks ja hoidmiseks avatakse Tapal tehnopark.
Kaitseväe üksuste transpordivahendite ning relvastuse hooldamiseks ja hoidmiseks avatakse Tapal tehnopark. Foto: Sille Annuk

Kirde kaitseringkond avab kolmapäeval Tapal tehnopargi kaitseväe üksuste transpordivahendite ning relvastuse hooldamiseks ja hoidmiseks.

Kirde kaitseringkonna tehnoparki kuulub remondihall, kus hakatakse hooldama transpordivahendeid, soomukeid, pioneeritehnikat ja radareid. Lisaks on tehnopargis ka garaažihooned, kontoriruumid ja kuue hektari suurune parkimisplats kaitseväe tehnikale, teatas kaitsevägi.

Tehnopark valmis kaitseministeeriumi tellitud projekti ning ehitustööde tulemusena. Hoonete projekti jaoks koostasid  lähteülesande kaitseväe logistikakeskuse haldusteenistuse spetsialistid.

Uue riigikaitse arengukava kohaselt hakkab praegu Paldiskis asuv 1. Jalaväebrigaadi staap, staabikompanii ja tagalapataljon paiknema Tapa ja Jõhvi. J. Jalaväebrigaadi koosseisu arvatakse ka praeguse Kirde kaitseringkonna üksused, mille teenindamine saab Tapa tehnikapargi peamiseks ülesandeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles