Kohus jättis motomehest pedofiili trellide taha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Krist.
Ain Krist. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna ringkonnakohus ei rahuldanud lapsi, loomi ja naisi seksuaalselt ahistanud motomehe Ain Kristi (43, pildil) kaitsja apellatsioonkaebust ning mõistis seksuaalkurjategija ligi viieks aastaks vangi.



Ringkonnakohtu eilse otsuse kohaselt on Krist süüdi mitmes kuriteos (vägivald ja piinamine, oma sugukire vägivaldne ja korduv rahuldamine väikelaste kallal, lastest räigete pornograafiliste piltide ja videote tegemine). Krist peab oma räiged patud lunastama nelja aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistusaja jooksul. Tema karistusaeg hakkas tiksuma 28. augustil 2008, mil ta kinni peeti.



Kuid ringkonnakohtu lahend ei võta Kristilt õigust otsida kergemat karistust veel riigikohtust. Kas Krist kasutab seda võimalust, ei osanud tema kaitsja eile veel öelda.



«Kohtume, mõtleme, arutame. Klient otsustab,» oli kaitsja kidakeelne.


Küsimusele, kas Krist on võtnud kohtuistungitel, mida on peetud kahes kohtus kinniste uste taga, süü omaks, vastas kaitsja: «Oi ei, mis te nüüd!»



Krist läheb vanglasse karistust kandma kui oma tegudest aru andev süüdiv mees, ent samas ka ravimatu seksuaalse kõrvalekaldega isiksus. Kristi uurinud seksuoloogide ja psühhiaatrite otsuse kohaselt väljendub tema kõrvalekalle nii pedofiilias, zoofiilias kui ka seksuaalses sadismis.



Seega, Krist pole oma naudingute otsimisel ka koduloomi rahule jätnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles