Ülekäigurajal jalakäijatele otsa sõitnud juhid põgenesid

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada.
Ülekäigurada. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Rakveres ja Tallinnas juhtunud liiklusõnnetustes ajasid juhid alla ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijad ning põgenesid sündmuskohalt.

Rakveres toimus taoline õnnetus politseiameti andmetel eile hommikul kella 07.55 ajal Tallinna ja Tööstuse tänavate ristmikul, kus seni kindlakstegemata punast värvi sõiduauto sõitis otsa jalakäijate ülekäigurajal sõiduteed ületanud 15-aastasele tüdrukule.

Jalakäija toimetati kehavigastustega Rakvere haiglasse. Sõiduk lahkus sündmuskohalt ning politsei palub abi tunnistajate leidmisel tel 110.

Eile õhtul kella 18.47 ajal toimus aga liiklusõnnetus Tallinnas Ehitajate tee ja Sõpruse puiestee ristmikul, kus seni kindlakstegemata kaubik sõitis otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud 58-aastasele Allale ning lahkus samuti sündmuskohalt.

Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, otsasõidu sooritanud sõiduk ja selle juht selgitamisel.

Lisaks toimus eile kella 08.39 ajal liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee 41 maja juures asvas Kosmose trammipeatuses, kus sõiduauto Mazda 626 sõitis otsa trammist väljunud 9-aastasele poisile ning lahkus sündmuskohalt.

Kannatanu toimetati Tallinna lastehaiglasse ja peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile. Juht on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles