«Pealtnägija»: vanamemm süüdistab poega alusetult rahavarguses

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajalehtede liit pole rahul ennetava trahviga.
Ajalehtede liit pole rahul ennetava trahviga. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Läänemaal Nõva vallas Variku külas elav eakas Liivia Voogla süüdistab poega Rainerit oma pensioniraha varguses, kuid tema väited ei pruugi tõele vastata.

Kokku olla Tallinnas bussijuhi ametit pidav Rainer ema pangakontolt varastanud 68 000 krooni, vahendas ERR Uudised «Pealtnägijat».

«Mina ei taha muud, kui et poeg tunnistaks raha võtmist. Hakaku ometigi rääkima, kuidas ta küll saab seda salata,» kaebas 70-aastane vanaproua. 

Tegelikkus on aga sootuks erinev sellest, millisena vanaproua sellel paista laseb. Nii pole politsei, kellele Liivia vargusest kaebas, tuvastanud poja tegevuses midagi kriminaalset.

Uurimine tuvastas, et poeg oli ema arvelt tõesti raha võtnud, kuid samal ajal tasunud enda kontolt ema telefoni, elektri ja mitmete kataloogikaupade eest.

«Pealtnägija» selgitas, et Liivia Voogla oli suvel müünud maha oma kodukandi metsa, millest teenis 500 000 krooni puhtalt kätte. Samas olid aga neli kuud pärast kopsakat palgapäeva vanamemme peod tühjad.

«Talle sobiks jah hüüdnimi rahatuulutaja,» nentis Liivia poeg Rainer «Pealtnägijale».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles