Saue linn on vandaalidega hädas

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauel on viimasel ajal mitmetest vandaalitsemistest teatatud, näiteks olid vastistutatud lilled koos potiga ümber lükatud.
Sauel on viimasel ajal mitmetest vandaalitsemistest teatatud, näiteks olid vastistutatud lilled koos potiga ümber lükatud. Foto: Saue linnavalitsus

Saue linn otsustas tugevdada politsei kontrolli, nimelt on viimastel kuudel linnas toime pandud hulgaliselt vandaalitsemisi.

Linnapea Orm Valtson ning Saue politseikonstaabel otsustasid tugevdada politsei patrulle eriti õhtusel ja öisel ajal ning pöörata erilist tähelepanu alaealiste viibimisele väljaspool kodu pärast keskööd, teatas Saue linnavalitsuse pressiesindaja.

Juunikuus püüti Saue linna lauluväljaku rajatisi põlema panna, lisaks veeti lauluväljakule prahti ning lõhuti lillepeenraid. Samuti oli lõhutud liiklusmärke. Mõnes kohas olid vastistutatud lilled koos potiga ümber lükatud. Maikuus lõhuti ära ka Keskuse pargis olnud pink, väänati kõveraks laternapost ning murti pooleks eelmisel aastal istutatud puu. Teateid vandaalitsemisest on tulnud veelgi.

Saue linnavõimud loodavad kuritegevusega võitlemisel ka elanike valvsusele ja tõhusale naabrivalvele.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles