Kesknädala väljaandjal lasub suur maksuvõlg

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna leht Kesknädal.
Keskerakonna leht Kesknädal. Foto: Urmas Luik

Krediidiinfo andmeil on ajalehtede Kesknädal ja Vesti Dnja väljaandjal SA Jüri Vilmsi Sihtkapitalil 1. juuli seisuga maksuvõlga 409 248 krooni.

2. juulil ei ilmunud venekeelne ajaleht Vesti Dnja. SA Jüri Vilmsi Sihtkapitali juht Tarmo Lausing kinnitas võla  olemasolu ja ütles, et see makstakse välja graafiku alusel. «Kuid see ei puutu sellesse, et Vesti Dnja ei ilmunud,» ütles ta.


Ajalehe peatoimetaja Aleksandr Tšaplõgini sõnul ei jõudnud 2. juuli leht lugejani tehnilistel põhjustel. «Tekkis arusaamatus suhetes mõningate partneritega,» ütles ta.


Tšaplõgin süüdistab paanika külvamises lehekandja Express Posti mõningaid töötajaid, kes vastasid tellijate kõnedele, et leht ei ilmunud maksmata arvete tõttu.


«Need töötajad käitusid ebakorrektselt, millest olen teavitanud ettevõtte juhtkonda, ja nad olid minuga ühel meelel,» rääkis Tšaplõgin.


Express Posti peadirektor Sven Suurraid ütles aga, et midagi sellist pole ta Tšaplõginiga arutanud ning 2. juuli lehte ei oleks  laiali kantud, isegi kui ta oleks trükitud, sest väljaandjal oli Express Posti ees võlg. «Vestlesin hoopis Jüri Vilmsi Sihtkapitali SA juhi Tarmo Lausinguga. Täna (eile – toim) on võlg suures osas likvideeritud,» sõnas Suurraid.


Tšaplõgini väitel jõuab leht taas jaemüüki ja tellijateni 3. juulil. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles