Pühapäeval valitakse tänavune aasta isa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusooper Estonia.
Rahvusooper Estonia. Foto: Toomas Huik / Postimees

Eesti naisliit annab pühapäeval Tallinnas Estonia kontserdisaalis üle tänavuse aasta isa aunimetuse.

Tänavu 12. korda valitava aasta isa kuulutab välja naisliidu esinaine Siiri Oviir, presidendi abikaasa Evelin Ilves annab aga üle traditsioonilise kunstnik Kiira Mari-Anne Kadariku nahkköites «Kalevipoja».

Estonia kontserdisaalis pühapäeval kell 12 algaval isadepäeva kontserdil esinevad Tartu ülikooli akadeemiline naiskoor ja Tartu ülikooli kammerkoor dirigent Triin Kochi juhendamisel, samuti astub üles Tartu Karlova gümnaasiumi poisteansambel Tiia Puhveli juhendamisel. Kontsert, millest teeb ülekande ka Eesti Rahvusringhääling, on kõigile tasuta.

Eelmisel aastal sai aasta isa aunimetuse kolme lapse isa, kuue lapse vanaisa ning Eesti Ema monumendi idee autor Hans Sissas.

Aasta isa aunimetusele võib kandideerida Eesti kodanik, kelle peres kasvab või on üles kasvanud vähemalt kaks tublit last. Kandidaat peab olema pädev ja tunnustatud oma töös ning andma perekonna väärtustamisel head eeskuju ka väljaspool perekonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles