Helsingi Stockmanni põlengus sai kannatada spordiosakond

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi Stockmanni kaubamaja
Helsingi Stockmanni kaubamaja Foto: www.stockmann.com

Helsingi kesklinnas asuvas Stockmanni kaubamajas puhkes öösel tulekahju seitsmendal korrusel asuvas elektrikilbiruumis, tõsiseid veekahjustusi sai kuuenda korruse sporditarveteosakonna müügisaal.

Vaatamata tuleõnnetusele on kaubamaja täna avatud. Müügijuhi Tuija Vänttineni sõnul jäävad suletuks seitsmenda korruse firmad, vahendas Helsingin Sanomat Online.

Sel nädalal pole klientide jaoks avatud ilusalong, pediküür, klienditeenindus, Nordea panga esindus ja reisibüroo Suomen Matkatoimisto.

Stockmanni pressiosakonna juhi Juhana Häme sõnul tekkis lühis kaubamajas pooleli olnud elektritöödel.

Kaubamaja automaatne alarmsüsteem edastas teate õnnetusest varsti pärast keskööd. Hoone tulekustutussüsteem suutis tule levikule piiri panna, kuid tulepesade kustutamisel vajati tuletõrjujate abi.

Vänttineni sõnul on kaubamaja ära koristatud, veekahjustused klientidele näha pole. Kahju suurust ta oletada veel ei oska. Suur osa materiaalsest kahjust on Vänttineni kinnitusel seotud elektritöödega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles