Piletite eelmüük muusikalile Les Misérables algab esmaspäeval

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusikali piletite eelmüük toimub 21. kuni 26.maini, piletid tuleb välja osta hiljemalt 9. juunil. Eelmüügis maksavad piletid 70 kuni 350 krooni.

Muusikali Les Misérables esietendus toimub 1. novembril Tallinna Linnahallis. Alain Boublil’i ja Claude-Michel Schönbergi muusikal Les Misérables põhineb Viktor Hugo romaanil «Hüljatud». Muusikali lavastab Georg Malvius Rootsist, kunstnik on Ellen Cairns Suurbritanniast, muusikaline juht Erki Pehk, valguskunstnik Palle Palmé Rootsist, heli eest vastutab norrakas Tom Sætre ja koreograaf on Jüri Nael. Etenduses osalevad Jassi Zahharov, Marko Matvere, Hanna-Liina Võsa, Kare Kauks, Koit Toome, Sepo Seeman, Anu Lamp, Kaire Vilgats, Susan Lilleväli, Maiken, Lauri Pihlap, Lauri Liiv, Maian Kärmas, Jakko Maltis, Liia Kanemägi jpt. Muusikali toob Linnahalli lavale Smithbridge Productions, kes varem on vaatajate ette toonud muusikalid «Kuningas ja mina», «Linnupuur», «Tanz der Vampire» ja «No, No, Nanette».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles