Viru vangla direktor lahkub töölt

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru vangla direktor Edvard Remsel.
Viru vangla direktor Edvard Remsel. Foto: Liis Treimann

11. detsembril on viimane tööpäev Viru vangla direktoril Edvard Remselil, kes naaseb tööle politseisse.

Remsel asus Viru vanglasse tööle 1. augustil 2006 ning juhtis ka vangla ehitamist, meeskonna komplekteerimist ja vangla käivitamist, simesed kinnipeetavad paigutati Viru vanglasse 1. aprillil 2008, vahendas justiitsministeeriumi pressiesindaja.

Remseli sõnul on vanglateenistus selle ajaga väga jõudsasti edasi arenenud ning seda mitte ainult uute vanglate ehitamise, vaid ka karistusele sisu andmise poolest, samuti on oluliselt paranenud vanglaametnike väljaõpe ja professionaalsus.

«Olen saanud väga hea kogemuse töötades vanglateenistuses, mis annab olulise panuse Eesti sisejulgeoleku tagamiseks,» ütles Remsel. «Samuti on mul lahkudes rõõm tõdeda, et Viru vangla töötajad moodustavad väga hea koostoimiva meeskonna.»

Remsel suundub tööle Ida politseiprefektuuri.

Remseli lahkumise järel läheb vangla juhtimine, kuni uue direktori nimetamiseni, üle vanglate osakonna karistuse täideviimise talituse juhatajale Priit Postile, kes on praegu lähetatud Viru vanglasse asedirektori ülesandeid täitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles