Päästjad esialgu meeleavaldust ei plaani

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeameti autod.
Päästeameti autod. Foto: Erti Haava

Rainer Asuküla Tapa päästekomandost ütles, et esialgu meeleavaldusi ning päästeameti juhtkonnale umbusalduse avaldamist ei plaanita, teatas

ERR Uudised

.

«Oleme endiselt optimistlikud ja loodame, et suudame asja läbirääkimiste laua taga lahendada,» ütles Rainer Asuküla «Aktuaalsele kaamerale».

Asuküla kinnitas, et päästjad ei ole nõus 110 inimese koondamisega, kuid püütakse leida variante, kuidas rasked ajad koos üle elada.

«110 päästetöötaja vähenemine on meie arvates oluline sisejulgeoleku vähenemine Eestis. Oleme pakkunud variantidena näiteks normkoormuse vähendamist ühe kuu lõikes ja tasustamata puhkepäevade väljavõtmist kuni 96 tunni ulatuses aasta jooksu,» selgitas Asuküla ja lisas, et homsel kohtumisel siseminister Marko Pomerantsiga kavatsetakse esitada ettepanek kehtestada 24tunnise valvegraafiku puhul osaline tasustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles