Võru ärimees kahtlustab oma maja süütamist

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletikk
Tuletikk Foto: Internet

Võrus Paju tänavas puhkenud tulekahjus elamiskõlbmatuks muutunud elumaja on omaniku, ärimees Jüri Luige sõnul kavas lammutada. Mees usub, et maja süüdati.

Neljapäeva öösel süttinud kahjutuli avastati kümmekond minutit pärast kella ühte, kuid selleks ajaks oli juba võimatu hoonet päästa. Päästemeeskondade saabumise ajal olid maja mansardkorrus ja katusealune paksult suitsu täis ning katuseharja vahelt käisid leegid juba välja, kirjutas Võrumaa Teataja.

Päästjatel õnnestus ära hoida tule levik kõrval asuva­tele majadele, millest ühes müüakse pürotehnilist kaupa.

Luike ennast põlengu ajal kodus ei olnud.

Neljapäeval koos kindlus­tusseltsi esindajaga vare­meid takseerides nentis ta, et taastada ei ole suurt midagi. «Asi lõhnab buldooseri järele,» ütles ta.

Luik usub, et maja ­süüdati. «Tuli algas sellelt majapoolelt, kus keegi ei ela ja elekter ei olnud ka sees,»«Vana kaupluse poolelt hakkas põlema, levis edasi ja tegi ringi ära.» ütles ta.

Samas ei arva ta, et maja pandi põlema eesmärgiga tema elu ja vara kallale kippuda. «Kõik teavad, mis majas ma elan. Kui oleks rünne minu vastu, siis oleks pandud teisele majale tuli otsa. Võib-olla on mõni süütaja, mõni lollakas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles