Ivanov: tulin Tallinnasse korvpalli vaatama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa asepeaminister Sergei Ivanov.
Venemaa asepeaminister Sergei Ivanov. Foto: Reuters / Scanpix

Venemaa asepeaministri ja endise kaitseministri Sergei Ivanovi sõnul tuli ta Tallinnasse vaid mõneks tunniks korvpalli vaatama, samas kinnitas kõrge ametnik, et Eesti-Vene suhted lähiajal ei parane.

«Ma olen kõrge ametnik, kuid tulin vaid mõneks tunniks korvpalli vaatama,» ütles Ivanov ETV uudistesaatele «Aktuaalne kaamera». «Ma ei usu, et Eesti-Vene poliitilised ja majanduslikud suhted lähiajal paranevad. Põhjusi teate te isegi,» lisas Venemaa asepeaminister.

Kaitseminister Jaak Aaviksoo kinnitas täna õhtul BNSile, et tema kohtumine Venemaa asepeaministri Sergei Ivanoviga Eesti-Vene korvpallimatši ajal oli täiesti mitteametlik ja seal toimunud mõttevahetus ei ole avalik.

«Me rääkisime korvpallist valdavalt, kuid mitte ainult,» ütles Aaviksoo BNSile. «Meenutasime, et millal keegi Moskvas või Tallinnas kokku on saanud ja me ei välistanud, et kohtume sarnasel üritusel Moskvas.»

Aaviksoo ja Ivanov kohtusid täna õhtul Tallinnas Rocca al Mare suurhallis Moskva CSKA ja Tallinna Kalev/Cramo kohtumisel korvpalli VTB Ühisliigas.

Aaviksoo sõnul teadis ta sellest korvpallimatši ajal toimuvast kohtumisest ette. «Tegemist oli mitteformaalse kokkusaamisega - nii oli see sealtpoolt mõeldud - ja me vahetasime mõtteid,» sõnas kaitseminister. Ta kinnitas, et eelkõige olid nad Ivanoviga korvpalli vaatamas kui selle spordimängu sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles