Rohelised soovivad jätkata iseseisvalt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakonna Eestimaa Rohelised liikmed, paremal Marek Strandberg.
Erakonna Eestimaa Rohelised liikmed, paremal Marek Strandberg. Foto: Erakond Eestimaa Rohelised

Eestimaa Rohelised ei pea otstarbekaks liitumist mõne teise erakonnaga ning soov on hoopis oma haaret maakondades laiendada, et oma sõnum paremini valijani viia.


Raplas toimunud üldkogul jagatud jaotusmaterjalides rõhutati kohtumise tähtsust, sest erakond on teelahkmel. Eakonnas on palju neid, kes peavad targemaks praegust poliitilist joont hoida, kuid on neidki, kes eelistaksid liitumist mõne teise erakonnaga, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

«Roheliste jaoks on kõikvõimalikud liitumised tegelikult teadmata tausta ja teadmata tähendusega, ehk meie jaoks on oluline niiöelda oma kontseptsioon võimalikult selgesti läbi mõelda ja seda mööda edasi minna,» märkis erakonna esimene eestkõneleja Marek Strandberg.

Roheliste peasekretär Ain Kabal kirjutas kahtede valimiste ebaõnnestumise erakonna nooruse arvele, kuid sellegipoolest päriselt alla anda ei kavatseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles