EPL: rahvastikuminister on tööga jänni jäänud

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvastikuminister Urve Palo.
Rahvastikuminister Urve Palo. Foto: Liis Treimann.

Äsja avalikustatud riigikantselei aastaraport loeb kokku Stenbocki majas pesitseva rahvastikuministri 2007. aastaks kavandatud tööd ja toob ära tulemused, millest selgub, et minister saavutas vaevalt poole eesmärkidest.

Eriti kehvalt läks muu hulgas ka integratsioonipoliitika eest vastutaval ministril just selles valdkonnas, kirjutab

Eesti Päevaleht

.

Nii näiteks pidi minister korraldama 2000.–2007. aastani kehtinud integratsiooniprogrammi lõpphindamise, mille kohta on raportis märgitud, et see ülesanne jäi täitmata.

Kõige tipuks pidi Palo muukeelsele elanikkonnale teadvustama vabariigi 90. aasta juubelit, aga vahetut tulemust on hinnatud jällegi sõnaga «täitmata».

Nii jäi ministril pronksöö rahutustest räsitud aastal integratsiooni vallas kokku 14 aktsioonist täitmata kogunisti kümme ehk üle 70 protsendi kavatsustest.

«Majandusaasta aruanne ei ole kõige õigem koht, kust otsida andmeid selle kohta, milliseid ülesandeid minister on täitnud,» selgitas ministeeriumi pressiesindaja ning lisas, et selle dokumendi eesmärk ei ole anda detailset ülevaadet ministri tegevusest, vaid riigikantselei majandustegevusest.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles