Punase Risti Tallinna Selts jätab laste jõuluüritused ära

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupakkide kokkupanek Punase Risti kontoris.
Jõulupakkide kokkupanek Punase Risti kontoris. Foto: Toomas Huik.

Gripipuhangu tõttu on Eesti Punase Risti Tallinna Selts otsustanud loobuda detsembrisse plaanitud laste jõuluüritustest.


«Seoses uue gripi järjest agressiivsema levikuga oleme peale hoolikat kaalutlemist koos Tallinna linnavalitsuse, linnaosade sotsiaalhoolekande osakondade ja tervisekaitseinspektsiooniga otsustanud tühistada planeeritud jõuluetendused vähekindlustatud perede lastele. Eesmärk on maandada laste riski saada rahvarohketel üritustel gripinakkust. Eesmärk on maandada laste riski saada rahvarohketel üritustel gripinakkust,» teatas Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi juht Lilia Gontsarenko.

Koostöös linnaosade sotsiaalhoolekande osakondade ja Punase Risti vabatahtlike abiga on kõikidele kutse saanud lastele valmis pandud jõulukingitused, millele lapsevanemad saavad järgi minna 5. detsembril kella 11-15, 6. detsembril kella 11-13 Kanutiaia Noortemajja aadressil Aia tn 12 või alates 7. detsembrist alates kell 14 elukohajärgsest sotsiaalhoolekande osakonnast. Kingitusi jagatakse kutsete alusel.

Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi kaudu saavad jõulukingituse kokku 410 Tallinna last Kesklinna, Mustamäe ja Lasnamäe linnaosadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles