Tele2 kaalub täiendavate haiguspäevade hüvitamist

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 töötajad on tervemad kui eelmisel sügisel.
Tele2 töötajad on tervemad kui eelmisel sügisel. Foto: Liis Treimann

Mobiilsideoperaator Tele2 analüüsib võimalust hüvitada töötajatele teatud ulatuses 2. ja 3. haiguspäev, ehkki seadus selleks ei kohusta.


Seaduse kohaselt ei saa töötaja hüvitist esimese kolme haiguspäeva eest, järgneva viie päeva hüvitise maksab tööandja ning alates üheksandast päevast hüvitab haiguspäevad haigekassa.

Praegu on Tele2 töötajatest haigestunud vaid ligi 2 protsenti. «Eelmisel aastal septembrist novembri lõpuni oli meil peaaegu 2 korda enam haigeid kui käesoleval aastal,» lausus Tele2 Eesti ASi personalijuht Ülle Filin.

Sellest tulenevalt pole Tele2-l ka olnud vajadust võtta tarvitusele erimeetmeid gripi vastu.

Tele2 võimaldas sügisel end gripi vastu vaktsineerida kõigil töötajatel, kes seda soovisid. «Uurisime oma töötervishoiu partnerilt ka võimalust uue H1N1 gripi vastu vaktsineerida, kuid lootust nad ei andnud seoses vaktsiini nappusega,» ütles Filin.

Jõulupidu Tele2 gripi tõttu ära jätta ei kavatse. «Samas loomulikult lähtume sel ajal valitsevast olukorrast,» lisas Filin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles