Tallinnas põleb Pirita sild

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

UUS! Tallinnas põleb suure leegiga Pirita sild, põhjuseks on Päästeameti pressiesindaja Priit Laose sõnul süttinud elektrikaablid. Sild on liikluseks suletud. Fotod õnnetusest Pirita sild süttis põlema

Päästeamet sai Laose sõnul väljakutse Piritale kell 15.45. Kohale jõudes selgus, et põleb kahe sõidurea vahel asuv umbes nelja meetri laiune elektrikaablite shaht. Kuna juhtmetes oli vool, siis ei saanud tuletõrjujad koheselt kustutamisega alustada, rääkis Laos, kustutustööde algus seetõttu viibis. «Nüüdseks on elektrikud juhtmed voolu alt vabastanud, ning kustutustööd võivad alata.» Kustutakse nii silla pealt, kui ka silla alt, rääkis Laos. «Tuletõrjujad panid silla alla ujuva pumba, mis kasutab kustutamiseks jõevett.» Sild on liikluseks suletud vähemalt järgneva tunni jooksul, rääkis Laos. Laose sõnul on sild valmistaud raudbetoonist, nii et sillakonstruktsioonid ei tohiks tema sõnul kannatada saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles