Elisa tasuks töötajate seagripivaktsiini eest

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa esindus
Elisa esindus Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui tekib võimalus jaemüügist tellida seagripivaktsiini, siis Elisa võimaldab oma töötajatele tasuta vaktsineerimise.


«Ootame riigipoolset otsust, sest teadaolevalt tekivad lähiajal vaktsineerimisvõimalused vaid riskirühmadele,» ütles Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski.

«Elisas on inimestel võimalus end gripi vastu tasuta vaktsineerida igal sügisel,» lisas ta. «Viimane vaktsineerimine tehti Elisas selle aasta oktoobris ning vaktsineerijate sõnul põevad vaktsineeritud kergemini seagrippi läbi.»

«Seagripi vastaste meetmetena on Elisal kavas tellida desinfitseerivad vahendid tualetti ja kööki,» ütles Raiski. «Peame ka läbirääkimisi koristusfirmaga, et koristajad töötleksid uste käepidemeid desinfitseeriva vahendiga.» Lisaks on tema sõnul Elisa intranetis üleval tervisekaitse inspektsiooni nõuanded, kuidas hoiduda gripist.

Elisas on Raiski sõnul alati soositud seda, et inimene pooltõbisena tööle ei tuleks. «Kui inimese tervis aga vähegi kannatab, siis oleme võimaldanud teha kodutööd,» ütles ta. «Juhul kui tööiseloom seda võimaldab, siis lubame nimesel kodus tööd teha ka haige lapse kõrvalt.»

Haiguslehel on praegu kümmekond Elisa töötajat. «Ühelgi meie töötajal seagrippi pole tuvastatud,» kinnitas Raiski.

Jõulupidu pole Elisal kavas gripi tõttu ära jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles