Tallink peatas gripi tõttu eksursioonid kaptenisildadesse

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev Victoria I.
Tallinki laev Victoria I. Foto: Peeter Langovits.

Tallink on ajutiselt peatanud reisijate ekskursioonid laevade kaptenisildadesse, et kaitsta oma töötajaid nii H1N1 gripi kui ka teiste viirushaiguste leviku eest.


«Juba suve hakul teavitasime oma töötajaid vastavalt Eesti Tervisekaitseinspektsiooni soovitusele nii H1N1 gripi sümptomitest kui ka võimalikest  ennetamisvõimalustest,» rääkis Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne ettevõtte meetmetest seagripi vastu. «Sügise jooksul oleme kõikide laevatöötajateni viinud info ka rahvusvahelistelt tervise- ja laevandusorganisatsioonidelt H1N1 puudutavate soovituste ja võimalike ennetusmeetmete kohta.»

«Vaktsineerimise soovituse annavad tervisekaitseorganid, kes on pädevad sellised soovitusi andma ning teavad pöörduda riskirühmade poole,» vastas Lääne küsimusele, kas Tallink soovitab töötajatel end võimalusel gripi vastu vaktsineerida.

Ta ei soostunud ütlema, kui suur osa Tallinki töötaatest on haiged ning kas keegi neist põeb H1N1 grippi. «Seoses delikaatsete isikuandmetega ei väljasta me oma töötajate tervist puudutavat infot,» põhjendas Lääne.

Tallinki jõulupeod töötajatele ning nende lastele toimuvad gripipuhangule vaatamata nii nagu planeeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles