Tartu Tsink Plekk Panges esineb Taani jazz-funk muusik

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus homme toimuval üritusel Jazz It Up astub klubis Tsink Plekk Pang üles Euroopas tuntud Taani jazz-funk muusik ja dj Master Fatman ehk Morten Lindberg.

Fatman esitab peamiselt tantsulist jazz, funk ja house’i, rääkis Jazz It Up projektijuht Janno Pajo. Lisaks Fatmanile astuvad üles kodumaised Supremesounds dj-d Daddy Lahari, Drummie ja Orav. Tsink Plekk Pang avab uksed homme kell 22. Ürituse piletid on müügil kõikides Piletipunktides üle Eesti hinnaga 60 krooni. Kohapeal on pilet juba kallim. Taanis juhib Fatman Pajo sõnul teletalkshowsid, kus esineb alati ka mõni jazzband. Veel tegeleb Fatman Taani Kosmilise partei juhtimisega, osales 1995. aastal Eurovisiooni eelvoorus, pani vanuritest kokku funk-bandi ning on välja andnud paar plaati, lisas Pajo. Lisaks korraldab Fatman Copenhageni jazzfestivali, koostab koos sõber Wunderbaumiga hinnatud kogumikke skandinaavia jazzi haruldustest ja mängib pidudel ka parimat sorti brasiilia muusikat. Ürituse Jazz It Up korraldavad Peovool ja Supremesounds koostöös Jazzkaarega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles