Keskerakond muudaks Eesti välispoliitikat

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar tutvustab Tallinna tuleva aasta eelarvet, mis muuhulgas kaotab ka tudengite sõidusoodustused.
Linnapea Edgar Savisaar tutvustab Tallinna tuleva aasta eelarvet, mis muuhulgas kaotab ka tudengite sõidusoodustused. Foto: Peeter Langovits.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar märkis erakonna kongressil, et lisaks majandus- ja sotsiaalpoliitikale tuleb ümber vaadata ka Eesti välispoliitika, teatas

ERR Uudised

.

«See tähendab, et me lakkame vastandumast riikidele, kellega Eestit seovad elulised majandushuvid: ma pean silmas Põhjamaid, Saksamaad, Venemaad, Lätit, Leedut. Pime ja paindumatu vastandumine Vene-Saksa gaasijuhtme projektile oli Eesti parempoolsete valitsuste jäme viga,» vahendas «Aktuaalne kaamera» Savisaare sõnu.

Kongressi oli tervitama tulnud ka Keskerakonna koostööpartneri Ühtse Venemaa esindaja Tatjana Jakovleva, kelle sõnul on Venemaa ja Eesti suhted praegu kehvad, kuid lootuskiirt suhete paranemiseks näeb ta just Keskerakonnas.

«Just parteidevahelise koostöö raamides, just Eesti Keskerakonnaga tahame lahendada selle tähtsa ja peamise ülesande,» märkis Jakovleva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles